När jag berättar för folk att jag har ett brinnande intresse för fälgar brukar jag få en hel del oväntade reaktioner. Vissa förstår precis vad jag snackar om medan andra står och glor på mig med munnen halvt öppen och har en frågande blick mot mig som säger ”hur kan man ha ett så stort intresse för fälgar?”.

Därför gillar jag fälgar

Precis som de som har svårt att förstå mitt intresse så har jag svårt att förstå deras förvåning över intresset. Jag menar, vad folk än gillar och har intresse för så brukar folk förstå och acceptera intresset. Vissa har ett stort intresse för handväskor andra för konst och så vidare. Men när det kommer till fälgar verkar det precis som att det inte är accepterat såsom andra intressen är.

Oavsett om du som läser är intresserad av mitt intresse eller inte så är jag det. Mitt intresse för fälgar är stort, jag kan sitta i timmar och kolla på bilder på fälgar, jag följer bloggar och chattar med andra om ämnet. Jag fullkomligt älskar dess dekorationer i olika modeller och för mig skulle snygga fälgar till en snygg bil få kosta i princip hur mycket som helst. Om ni frågar mig så är det fälgarna som som lyfter hela bilen, det är de som får bilen att väcka uppmärksamhet. Utan fälgar skulle jag säga att ingen bil är speciellt snygg. Det går att jämföra med hur en fjäril skulle se ut utan vingar!

Mitt intresse sedan jag var liten

Ända sedan jag kunde prata och peka så har jag varit intresserad av bilar och och tillbehör. Mina föräldrar brukar skoja och säga att jag sa ”fälg” innan jag sa ”mamma” eller ”pappa”.

Ni kan ju gissa om jag var exalterad när jag köpte min första bil och sedan skulle välja ut fälgar till den. Jag måste erkänna att fälgarna kostade mer än hela bilen men det var det så värt, jag har aldrig ångrat det köpet! Och om du som läser undrar om det var samma visa när jag köpte nästa bil så är svaret ja, och om det kommer vara det i framtiden ocskå, svaret är ja!